Accident grav produs de un şofer de 20 de ani. Trei tineri au fost răniţi pe şoseaua Haţeg - Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ: ISU Hunedoara.
ARHIVĂ: ISU Hunedoara.

Trei tineri, cu vârste între 15 ani şi 22 de ani, au fost răniţi într-un accident rutier produs pe şoseaua Haţeg – Petroşani (DN 66), de un şofer de 20 de ani.

Miercuri dimineaţa, în jurul orei 00:45, un tânăr de 20 de ani, din comuna Pui, care conducea un autoturism pe Drumul Naţional 66, din direcţia Petroşani – Haţeg, a produs un accident rutier soldat cu trei răniţi.

În afara localităţii Baru, într-o curbă la dreapta, şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, şoseaua fiind umedă, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui tânăr de 20 de ani, a unei tinere de 22 de ani şi a unei minore în vârstă de 15 ani, toţi din comuna Pui, pasageri în autoturism. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Noul coronavirus „loveşte“ cablajele din Deva. Trei angajaţi de la SEWS R au fost diagnosticaţi cu Covid-19

VIDEO Dezastrul de la poalele Munţilor Orăştiei. Sate zdruncinate şi drum rupt de o furtună violentă

VIDEO Mesaj disperat pentru politicieni din satele devastate: „Suntem distruşi şi speriaţi. Lăsaţi pozele şi promisiunile”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite