Un camion a luat foc în trafic după ce s-a lovit de o autoutilitară plină cu făină. Circulația este blocată pe DN 25

0
Publicat:

Un camion a luat foc pe pe DN 25, între localitățile Movileni și Șendreni, județul Galați, după ce s-a izbit violent de o autoutilitară ce transporta făină. Traficul este blocat.

Un camion a luat foc pe o șosea în județul Galați FOTO: ISU
Un camion a luat foc pe o șosea în județul Galați FOTO: ISU

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 25, între localitățile Movileni și Șendreni, județul Galați, a avut loc o coliziune între un autotren fără încărcătură și o autoutilitară care transporta saci cu făină. În urma impactului a izbucnit un incendiu la nivelul capului tractor al camionului.

La fața locului, pompierii ISU au intervenit cu trei autospeciale de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD. În urma coliziunii, șoferul autoutilitarei acuză dureri, fiind evaluat medical, a mai anunțat Poliția.

„A ars în mari proporții autocamionul, care la sosirea echipajelor ardea generalizat. S-a solicitat sprijin către Primăria Șendreni în vederea trimiterii unui utilaj de tractare, pentru degajarea carosabilului”, a transmis ISU Galați.

Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Accident teribil în Teleorman, soldat cu moartea unei fete de 16 ani

Un teribil accident de circulație a avut loc în Teleorman. O fată de 16 ani a murit şi patru tineri au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren. Conform primelor cercetări, şoferiţa nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase la trecerea cu calea ferată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Videle au constatat faptul că, în timp ce o tânără de 19 ani, din oraşul Videle, judeţul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 612, în comuna Botoroaga, din direcţia Merenii de Jos către intersectia cu DJ 503, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă, şi ar fi fost lovită de locomotiva unei garnituri de tren, condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Rusăneşti, judeţul Olt”, a anunțat IPJ Teleorman.

Mecanicul de locomotivă nu consumase alcool

În urma accidentului a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din comuna Mereni, judeţul Teleorman, vătămarea corporală gravă a unei tinere de 16 ani şi vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a altor 2 persoane de 16 şi 23 de ani, toţi din oraşul Videle, pasageri în autoturism.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest,  fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a mai transmis Poliţia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite