Scafandrii au reluat pentru a treia zi căutările bărbatului din Giurgiu care s-a înecat în Dunăre

0
Publicat:

Căutările bărbatului dispărut sâmbătă, 26 august, în timp ce se afla la pescuit pe malul Dunării, în zona localităţii Gostinu, au fost reluate luni, pentru a treia zi, de echipajele de scafandrii din cadrul ISU Giurgiu.

Scafandrii îl căută pentru a treia zi pe bărbatul dispărut FOTO Ana Popescu
Scafandrii îl căută pentru a treia zi pe bărbatul dispărut FOTO Ana Popescu

„Căutările bărbatului dispărut sâmbătă în timp ce se afla la pescuit pe malul Dunării, în zona localităţii Gostinu, judeţul Giurgiu, au fost reluate şi luni. Echipajele ISU au efectuat căutări în apa Dunării, şi sâmbătă şi duminică, dar bărbatul nu a fost găsit. Pe timpul nopţii căutările au fost întrerupte', se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ISU Giurgiu.

Reamintim faptul că, mai mulţi bucureşteni care se aflau la pescuit şi îşi petreceau timpul liber la Gostinu, pe malul fluviului Dunărea, au anunţat sâmbătă, 26 august, autorităţile după ce un coleg, un bărbat în vârstă de 50 de ani care se afla la pescuit cu aceştia a dispărut.

Din primele informaţii, bărbatul se afla la pescuit cu alţi şapte bărbaţi din Bucureşti şi deţineau permis de pescuit.

În aceste momente căutările sunt efectuate de scafandrii din cadrul ISU Giurgiu cu autospeciala de scafandrii şi de un număr de 12 poliţişti de frontieră şi de la Poliţia Transporturi cu o şalupă.

Potrivit ISU Giurgiu, intervenţia scafandrilor este îngreunată de curenţii puternici din Dunăre la locul unde acesta pescuia.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite