Preotul Visarion Alexa, sub control judiciar, dar la ușa încuiată a Poliției. Explicațiile IPJ Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Visarion Alexa, pus sub control judiciar după ce a fost acuzat de abuz sexual, s-a prezentat miercuri, 21 septembrie, la sediul Poliției din comuna Joița, județul Giurgiu. Doar că ușa era închisă. 

Preotul Visarion Alexa FOTO: facebook/Visarion Alexa
Preotul Visarion Alexa FOTO: facebook/Visarion Alexa

Visarion Alexa, acuzat de abuz sexual s-a prezentat la sediul postului de Poliție din joița deoarece aici ar avea domiciliul. Când părintele s-a dus să îndeplinească formalitățile cerute de judecătorii de drepturi și libertăți, sediul era închis. 

„Polițiștii Secției numărul 3 Poliție Rurală Bolintin-Vale, din care face parte Postul de Poliție Joița, se aflau la o intervenție, la momentul prezentării bărbatului la postul de poliție, pentru efectuarea activităților de supraveghere judiciară, motiv pentru care a fost redirecționat la sediul secției din orașul Bolintin-Vale”, transmite IPJ Giurgiu. 

De altfel, preotul s-a prezentat la postul din Bolintin-vale unde a semnat în condica respectivă. 

Visarion Alexa, un preot acuzat de abuz sexual

Preotul Visarion Alexa, paroh la biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din București, a fost reținut de polițiști și apoi plasat sub control judiciar sâmbătă, 17 septembrie, după ce o femeie a depus plângere că a fost agresată sexual în timpul spovedaniei.

  „Se efectuează cercetări cu privire la fapta unei persoane care la data de 23.04.2022, în jurul orelor 16:00, prin constrângere și profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, după ce a procedat la spovedirea acesteia şi în timp ce se aflau în altarul de vară din curtea unei biserici din Bucureşti, a agresat-o sexual pe persoana vătămată prin aceea că a mângâiat-o pe fese, a sărutat-o în urechea dreaptă, i-a pus mâna pe sâni pe deasupra şi pe sub bluză, a introdus mana în zona vaginului şi a atins-o şi mangâiat-o pe aceasta, după care a prins cu putere mâinile persoanei vătămate, le-a îndreptat în zona penisului și a început să le frece de penis pe deasupra hainei preoțești, fapta ce întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de agresiune sexuală”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6.  

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite