Accident grav pe DN5 C, în Giurgiu. Două autoturisme, o dubă și 11 persoane implicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier produs între două autoturisme și o autoutilitară, cu 11 persoane implicate, a avut loc marți seara, 13 decembrie, pe DN5 C, în Giurgiu. Într-unul dintre autoturisme se afla și un copil.

Trei mașini au fost implicate. FOTO IPJ Giurgiu
Trei mașini au fost implicate. FOTO IPJ Giurgiu

Accidentul s-a produs la ieșirea dinspre Vedea spre Cetățuia. 

Au intervenit 16 subofițeri cu ATPVM (Autospecială pentru Transport Personal și Victime Multiple), ambulanță SMURD și descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu, fiind prezente la fața locului și trei ambulanțe SAJ, tip B, precizează IPJ Giurgiu.

Nu a fost nevoie de descarcerare, însă mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În evenimentul rutier au fost implicate 11 persoane, toate conștiente și neîncarcerate. În unul dintre autoturisme se afla doar șoferul, bărbat, fără traumatisme vizibile. În cel de-al doilea autoturism se află o familie (soț, soție, copil). Părinții necesită îngrijiri medicale (tatăl - cu traumatism la un membru inferior, mama - cu traumatism la un membru superior, iar copilul, fără traumatisme vizibile)”, explică IPJ Giurgiu.

În cel de-al treilea vehicul implicat (duba) se aflau șapte persoane, dintre care trei au necesitat îngrijiri medicale.

În autovehicule se aflau 11 persoane. FOTO IPJ Giurgiu
În autovehicule se aflau 11 persoane. FOTO IPJ Giurgiu

Cinci persoane adulte au fost transportate la spital, trei cu ambulanțele SAJ, una cu ambulanța SMURD, iar ATPVM-ul a transportat mama și copilul în vârstă de doi ani (copilul mergând cu mama sa, dar fără a prezența probleme medicale)”, precizează IPJ Giurgiu.

Traficul rutier s-a desfășurat în condiții normale, vehiculele aflându-se în afara părții carosabile.

Traficul rutier nu a fost afectat. FOTO IPJ Giurgiu
Traficul rutier nu a fost afectat. FOTO IPJ Giurgiu

Tot marți, 13 decembrie, o șoferiță a ignorat indicatorul care o obliga să oprească mașina într-o intersecție din Drobeta-Turnu Severin și a izbit un alt autoturism, la volanul căruia se afla o altă femeie. Ambele femei sunt rănite, iar în urma impactului a rezultat avarierea a trei mașini.

Și tot marți, patru tineri, trei bărbați și o femeie, au scăpat ca prin minune cu viață, după ce mașina în care se aflau s-a făcut zob pe DN6, la intrare în localitatea giurgiuveană Ghimpați. Autoturismul s-a izbit violent de o altă mașină.  

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite