Două șoferițe rănite și trei mașini avariate, după ce una dintre conducătoare a ignorat un indicator

0
Publicat:

O șoferiță a ignorat indicatorul care o obliga să oprească mașina într-o intersecție din Drobeta-Turnu Severin și a izbit un alt autoturism, la volanul căruia se afla o altă femeie. Ambele femei sunt rănite, iar în urma impactului a rezultat avarierea a trei mașini.

În urma impactului au rezultat victime și pagube. FOTO ISU Mehedinți
În urma impactului au rezultat victime și pagube. FOTO ISU Mehedinți

S-a întâmplat marți după-amiază, la intersecția străzilor George Coșbuc și Ștefan Odobleja.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 30 ani, din Drobeta-Turnu Severin, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, ocazie cu care acest autovehiculul a fost proiectat într-un un alt autoturism staționat regulamentar pe strada George Coșbuc”, explică IPJ Mehedinți.

Ambele șoferițe sunt rănite

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor două femei, acestea fiind transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, mai precizează ISU Mehedinți.

Una dintre mașinile avariate.  FOTO ISU Mehedinți
Una dintre mașinile avariate. FOTO ISU Mehedinți

Conducătorii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Amintim că, tot marți, patru tineri, trei bărbați și o femeie, au scăpat ca prin minune cu viață, după ce mașina în care se aflau s-a făcut zob pe DN6, la intrare în localitatea giurgiuveană Ghimpați. Autoturismul s-a izbit violent de o altă mașină.

Tragedie pe A2

Un teribil accident a avut loc luni seară, pe Autostrada Soarelui. Un pieton a murit, după ce a fost lovit de mai multe autoturisme pe autostrada A2, în zona municipiului Medgidia.

"Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 181, în zona localităţii Medgidia, judeţul Constanţa, un pieton care se afla pe suprafaţa de rulare a fost acroşat de mai multe autoturisme, acesta suferind răni incompatibile cu viaţa", se precizează într-un comunicat transmis de Centrul Infotrafic.  

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite