O fetiță a mințit că a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Motivul născocirii

0
Publicat:

Deși inițial polițiștii au anunțat într-un comunicat de presă accidentul în care a fost implicată copila, ulterior oamenii legii au descoperit că lucrurile stau diferit.

Polițiștii au efectuat cercetări
Polițiștii au efectuat cercetări

O fetiță în vârstă de 11 ani din Ploiești a pus pe jar poliția, după ce s-a plâns că a fost accidentată pe trecerea de pietoni.

Incidentul s-ar fi petrecut luni, 12 decembrie, iar polițiștii s-au grăbit să facă știrea publică.

"Luni, în jurul orei 13:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, în jurul orei 12:15, la intersecția străzilor Libertății cu Domnișori a avut loc un accident rutier în care o minoră de 11 ani a fost surprinsă și accidentată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, ulterior, conducătorul auto plecând de la fața locului", anunța luni IPJ Prahova.

Ulterior, când au început cercetările, oamenii legii au studiat camerele de supraveghere din zonă și aflat că situația stă cu totul diferit iar fetița a inventat accidentul.

În realitate, copila s-a ciondănit la școală cu un coleg și de frică i-a spus mamei sale că a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, iar șoferul mașinii a fugit de la locul faptei.

Mama și-a dus copilul la spital, iar după investigații au plecat acasă. Pusă în fața dovezilor, fetița a recunoscut că a mințit.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite