A fost găsit, la Călărași, trupul bărbatului dispărut în timp ce pescuia la Gostinu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Oltenița, a fost găsit trupul bărbatului de 50 de ani, din București, care a dispărut în timp ce pescuia, sâmbătă, 26 august, în apele Dunării, în zona localității Gostinu. Cercetările legate de acest caz sunt acum continuate de Inpectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Călărași.  

A fost găsit trupul bărbatului dispărut în timp ce pescuia la Gostinu - FOTO ISU Giurgiu Facebook
A fost găsit trupul bărbatului dispărut în timp ce pescuia la Gostinu - FOTO ISU Giurgiu Facebook

"În după-amiaza zilei de luni, 28 august, a fost găsit trupul neînsufleţit al bărbatului dispărut în apa Dunării, la Gostinu. Acesta a fost văzut plutind pe apă, în judeţul Călăraşi, la Olteniţa, de către o persoană care a alertat autorităţile”, informează un comunicat de presă, emis marţi, de ISU Giurgiu. 

Astfel, cazul rămâne în atenția IPJ Călăraşi. 

Sâmbătă, 26 August, mai mulți bucureșteni, care pescuiau sau își petreceau timpul în zona de agrement a localității Gostinu, au anunțat autoritățile în legătură cu  dispariția unui coleg. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, se afla la pescuit împreună cu cei care au anunțat poliția.  

Timp de trei zile au fost efectuate căutări de către scafandrii din cadrul ISU Giurgiu, dar și de 12 polițiști de frontieră și de la  Poliţia Transporturi Giurgiu cu o şalupă.

Intervenția a fost îngreunată de prezența unor curenţii puternici din Dunăre în locul în care pescuia bărbatul, după cum precizează ISU Giurgiu.   

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite