Ziua fără ţigări: momentul în care tinerii află la ce riscuri se expun dacă fumează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigara dăunează grav sănătăţii. Foto: Adevărul
Ţigara dăunează grav sănătăţii. Foto: Adevărul

În fiecare an, pe data de 31 mai, Organizaţia Mondială a Sănătăţii celebrează „Ziua Mondială fără Tutun”, zi în care se scot în evidenţă riscurile de sănătate asociate consumului de tutun şi în care se pledează pentru programe eficiente de reducere a consumului de tutun.

În acest context, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Galaţi va organiza o serie întreagă de activităţi în beneficiul comunităţii locale pentru marcarea „Zilei Mondiale fără Tutun”, activităţi ce se vor desfăşura în intervalul orar 15.00-20.00, în parcul „VIVA”, situat pe faleza superioară a Dunării.

Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Galaţi va organiza, cu această ocazie, meciuri de handbal şi de baschet, susţinute de către membrii Clubului Sportiv „Handbal Art” Galaţi (juniori) şi de către de membrii  Asociaţiei „Sporting Club” Galaţi, cu mesajul tematic „Sport contra drog!”.  

De asemenea, în locaţia menţionată vor fi amenajate două puncte de informare antidrog cu standuri de prezentare şi cu distribuire de materiale cu tematică specifică, materiale adresate atât părinţilor, cât şi tinerilor: insigne, pliante, flyere.

Partenerii acestui eveniment sunt: Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi, Primăria Municipilui Galaţi, Asociaţia „SMURD” Galaţi, Clubul Sportiv „Handbal Art” Galaţi  şi  Asociaţia „Sporting Club” Galaţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite