Apa potabilă este oprită, joi, în zona străzii Traian. Sunt afectate 30 de blocuri şi mai multe instituţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea Apă Canal SA Galaţi recomandă persoanelor care locuiesc în zona unde se va opera oprirea să-şi facă din timp rezerve de apă potabilă.

Joi, 28 mai, 2015, apa potabilă va fi oprite pe un segment important din zona adiacentă străzii Traian.

Oprirea va fi operată între orele 9,00-18,00, pentru executarea de către firma Constructa Mecanique a lucrărilor de cuplare a reţelelor secundare la noua conducă magistrală a străzii. Lucrarea face parte din amplul proiect de modernizare a arterei Traian.

Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în 30 de blocuri, respectiv:  T1, T2, T3, T4A, T4B, T5, T6, T7, T8, U1, U2, U3, U4, U5, U6, U7, U8, U9, U10, U11, U12, U13, U14A, U14B,  Z1, Z1A, Z2, Z3, Z6A, Z6B, precum şi agenţii economici şi instituţiile din zona acestor blocuri.

Apă Canal SA recomandă consumatorilor să-şi asigure din vreme rezervele de apă potabilă necesare.

„După repunerea în funcţiune a sistemului de alimentare cu apă rece potabilă, există posibilitatea ca aspectul apei să fie opalescent, însă din punct de vedere bacteriologic şi calitativ, aceasta se încadrează în standardele de potabilitatea impuse de legislaţia în vigoare”, a precizat furnizorul de apă potabilă din Galaţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite