VIDEO Fata care a înviat după 13 zile din moarte clinică se plimbă pe holurile spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea de sănătate a Loredanei Jalbă se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, spre uimirea tuturor Familia Jalbă se chinuie din răsputeri să suporte costurile recuperarea tinerei. Tratamentul este extrem de scump, iar rudele sale nu mai au bani nici măcar pentru necesarul examen RMN.

Loredana Jalbă, tânăra în vârstă de 30 de ani care şi-a revenit din moarte clinică, după ce a suferit un accident cumplit în decembrie, când o bucată din tencuiala blocului în care locuia i-a căzut în cap, a devenit vedeta spitalului.

Spectaculoasa revenire la viaţă a tinerei a uimit atât medicii cât şi opinia publică.

CITIŢI ŞI:

Educaţie pe moşia indianului

Femeia care s-a întors din moarte

Femeia care a înviat din morţi:"Îmi doresc să am un copil.Sper ca Dumnezeu să mă ajute să îmi îndeplinesc acest vis"


Se plimbă pe holuri

Astăzi este prima zi în care Loredana Jalbă a coborât din patul de spital, care la un moment dat era pentru ea sinistrul "pat de moarte".
Bucuroasă, cu ochii înlăcrimaţi de fericire, a petrecut câteva minte pe holurile Secţiei Anestezie Terapie Intensivă.
La fel ca în toată această perioadă dramatică, tânăra i-a avut alături de ea pe soţul şi pe mama sa.

Mărturiile femeii care a înviat după 13 zile: "Era întuneric total"

Miracol/O gălăţeancă s-a trezit din comă după două săptămâni, deşi medicii nu-i dădeau nicio şansă de supravieţuire

"Mă simt mai bine şi sunt fericită că îmi revin uşor, uşor", spune Loredana Jalbă, tânăra care s-a întors de pe lumea cealaltă.
Minunea care a avut loc în urmă cu câteva zile la Galaţi, nu reprezintă acum decât un mic pas în drumul către recuperarea cât mai bună, poate chiar completă a victimei teribilului accident.

Accidentul de la Metalurgic: "Vinovat este administratorul căminului", este verdictul şefului Inspectoratului de Stat în Construcţii, Cristian Capetis

În timp ce familia se simte mai uşurată pentru că Loredana a revenit la viaţă, pe umerii membrilor acesteia apasă o altă greutate. Banii pentru tratament. Viorica Mocanaşu, mama fetei, îşi face acum şi mai multe griji.

image

„Nu mai avem bani absolut deloc. Am cheltuit tot. Acum trebuie să-i facem RMN şi nu avem posibilitatea. Şi-a revenit fata şi acum nu putem să ne batem joc de viaţa ei. Trebuie să găsim o posibilitate să rezolvăm problema asta. Ce ne facem ? Suntem disperaţi", spune femeia, cu lacrimi în ochi.

Au trecut deja trei săptămâni de la producerea tragediei şi niciun reprezentant al autorităţilor locale nu s-a interesat de soarta acestei tinere.

"Nu am primit niciun semn de la autorităţi. Pe nimeni nu interesează", spune Sorin Jalbă, soţul Loredanei.

După o excursie în lumea morţilor, Loredana Jalbă vrea să pună Primăria Galaţi la plată

În acest moment, nicio unitate spitalicească de stat nu dispune de aparatura necesară pentru examinarea RMN, tocma de aceea Loredana Jalbă fiind silită să-şi facă analizele la o clinică privată. Tarifele pentru analiza RMN variază, de la caz la caz, între 500 şi 700 de lei.

Trei miliarde despăgubiri

În urmă cu două zile, avocatul Mihail Boldea s-a oferit să o reprezinte pe Loredana în instanţă, în demersurile ei de a-şi face dreptate. "El este singurul care m-a contactat", spune Sorin Jalbă.

"O să dau în judecată Primăria Galaţi şi Liceul Metalurgic. Juridic am stabilit pentru început trei miliarde. Ei trebuie să plătească pentru incompetenţa lor. Eu o să suport cheltuielile de judecată. Şansele să câştigăm sunt de 100%", spune Mihail Boldea.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite