UPDATE Un şofer aproape în comă alcoolică a provocat un grav accident pe DN 26, la intrarea în Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una din maşinile implicate în accident FOTO IPJ Galaţi
Una din maşinile implicate în accident FOTO IPJ Galaţi

Un accident rutier în care au fost implicate trei maşini şi un biciclist a avut loc sâmbătă, 16 iulie, pe DN 26, pe direcţia Galaţi-comuna Vânători . Biciclistul şi un conducător auto au fost transportaţi la spital, unul dintre ei în stare gravă.

UPDATE ORA 19,00

Poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au stabilit că un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe banda doi a DN 26, dinspre comuna Vânători spre municipiul Galaţi, ajungând în dreptul unui depozit de construcţii, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un alt autoturism din faţa sa (taxi), care era condus de către un bărbat de 50 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

„Din impact, taxiul a fost proiectat în partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, iar cu partea laterală dreapta a intrat, la rândul său, în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, care circula pe banda întâi a DN 26, precum şi cu un biciclist de 55 de ani, care se deplasa pe bicicletă pe marginea drumului”, au stabilit anchetatorii.

În urma evenimentului rutier, două persoane au fost rănite, biciclistul şi bărbatul de 50 de ani, iar cele trei maşini au fost serios avariate. În urma testării alcoolscopice a celor patru bărbaţi, la doi dintre ei şi la biciclist rezultatul a fost negativ.

În schimb, în cazul bărbatului de 41 de ani a rezultat o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Circulaţia rutieră în zonă a fost reluată.

Ştirea iniţială

Un grav accident rutier a avut sâmbătă, 16 iulie, la intrarea în municipiul Galaţi. Potrivit datelor oferite de IPJ Galaţi, în evenimentul rutier au fost implicate trei autovehicule şi un biciclist.

Biciclistul şi unul dintre şoferi au suferit mai multe traumatisme şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, unul dintre ei în stare gravă.

Traficul rutier este oprit în acest moment pe direcţia comuna Vânători-municipiul Galaţi.

Vom reveni cu amănunte.

accident rutier DN 26 FOTO IPJ Galati 1
accident rutier DN 26 FOTO IPJ Galati 2

FOTO IPJ Galaţi

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Antreprenoarea care a readus pe piaţă gustul prăjiturilor copilăriei, făcute doar din ingrediente naturale FOTO

Valentina, fata care face torturi fabuloase din ingrediente naturale. De ce ies din tipare creaţiile sale FOTO

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite