Remorca unui camion a fost luată pe sus de vânt și proiectată într-un tir, între Brăila și Galați

0
Publicat:

Accident spectaculos între Galați și Brăila. Remorca unui camion a fost distrusă de vânt și proiectată într-un alt tir, care se deplasa regulamentar din sens opus. Un șofer a fost rănit.

Remorca unui camion, distrusă de vânt FOTO: Poliția Brăila
Remorca unui camion, distrusă de vânt FOTO: Poliția Brăila

Potrivit IPJ Brăila, marți, în jurul orei 11:00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 87, între localitatea Șendreni și Baldovinești, ar fi avut loc un eveniment rutier.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că, pe fondul vântului puternic, s-ar fi dezintegrat remorca unui autocamion condusă de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Pitești, ce se deplasa pe DE 87, dinspre Galați către Brăila, fiind proiectată într-un alt autocamion ce se deplasa regulamentar din sens opus”, a transmis Poliția Brăila. 

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autocamionului lovit, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din județul Ialomița, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Remorca unui camion a fost proiectată într-un tir FOTO: Poliția Brăila
Remorca unui camion a fost proiectată într-un tir FOTO: Poliția Brăila

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai precizat Poliția Brăila. 

În prezent, traficul a fost reluat pe un singur sens, circulându-se dirijat.

 Microbuz radiat din circulație de autoritățile din Danemarca, depistat la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat în trafic la volanul unui microbuz radiat din circulație.

Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești a oprit în trafic, pentru control, pe D.N. 26, în localitatea de frontieră Vlădești, județul Galați, un microbuz, cu număr de înmatriculare provizoriu specific Danemarcei, condus de un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 35 de  ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii au constatat că autovehiculul în cauză figurează ca fiind radiat din circulație din data de 20.02.2023, de autoritățile din Danemarca.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția de Frontieră. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite