Un bărbat beat a făcut show la un filtru al forţelor de ordine de la Iveşti.  Scandalagiul a fost internat la Psihiatrie

0
0
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat în vârstă de 40 ani, din Iveşti, a făcut scandal noaptea trecută în filtrul instituit la intrarea în zona de carantină. Pentru că era foarte agitat, jandarmii au solicitat o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi.

Vineri noaptea, în jurul orei 1,50, un bărbat în vârstă de 40 ani, aflat în stare de ebrietate, s-a prezentat la filtrul rutier situat la intrarea în zona de carantină din comuna Iveşti şi a început să strige şi să ameninţe jandarmii şi poliţiştii.

Fiind o oră târzie, oamenii legii i-au cerut acestuia să meargă spre domiciliu întrucât se află într-o zonă de carantină, iar prin ţipetele şi zgomotele făcute deranjează ordinea publică şi locuitorii din zonă.

”După ce i s-a adus la cunoştinţă faptul că va fi sancţionat cu amendă în valoare de 1.100 lei pentru proferarea de injurii, provocare de scandal, tulburarea liniştii publice şi nepurtarea măştii de protecţie în zona de carantină, bărbatul a plecat spre domiciliu, însă a revenit la ora 03,00 şi a început să şicaneze forţele de ordine şi să ameninţe cu relaţiile sale”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Nemulţumirea acestuia era legată de măsurile epidemiologice luate de autorităţi şi de carantinarea unui cartier din comuna Iveşti, unde incidenţa cazurilor de COVID-19 este peste 3/1.000 de locuitori.

Întrucât bărbatul nu s-a conformat solicitării jandarmilor de a înceta scandalul şi a se deplasa spre domiciliu, oamenii legii l-au încătuşat şi au solicitat un echipaj medical care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, unde specialiştii au dispus internarea acestuia.    

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Scandal în PSD: candidatul pentru diaspora, infiltrat în partid de lobby-ul penticostal

Scandal cu poliţişti, cătuşe şi spray lacrimogen: „De nu ţi-oi da eu cu ranga în cap, morţii mă-tii” VIDEO

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite