Un bărbat a fost bătut de o familie întreagă de la o ceartă mai veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii nu iartă şi nici nu uită. Un conflict mai vechi, dintre câţiva vecini a atins aseară punctul culminant, când un bărbat a fost bătut de membrii unei familii vecine.

Maricel Baroi, în vârstă de 34 ani, din Viile, judeţul Galaţi a ajuns la spital după ce a mâncat o bătaie soră cu moarte. Toţi membrii unei familii vecine, cu căţel cu purcel, au tăbărât pe el şi l-au zdrobit cu bătaia. Totul a pornit de la un conflict mai vechi, spune victima, după ce acesta îşi apară o verişoară din Constanţa, etrorizată la telefon de câtre familia vecină.

„Eram la bar şi au venit la mine şi m-au bătut. Ne-am mai certat şi în urmă cu câteva zile. Le-am zis să nu o mai sune pe verişoara mea, de la Constanţa, pe care o terorozează cu telefoanele. Acum au venit să mă bată şi m-au nenorocit”, povesteşte Maricel Baroi.

Medicii s-au declarat surprinşi de felul în care arăta bărbatul în momentul în care a ajuns la spital.

„Victima a fost internată în secţia de neurochirurgie cu multiple traumatisme craniene prin agresiune şi cu mai multe coaste rupte”, declară Lucica Grigorică, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au demarat o achetă în acest caz pentru a stabili vinovaţii şi pentru a lua măsurile care se impun. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite