Tinerii din Galaţi sunt invitaţi joi la „Cafeneaua Culturală” pentru a discuta cu specialiştii despre riscurile consumului de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Evenimentul are loc de la ora 10,30, în parcul „Mihai Eminescu” din centrul Galaţiului. Participanţii vor avea ocazia să discute cu comisarul şef Adrian Dura şi cu psihologul Cristina Pană. Intrarea publicului este liberă.

Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” din Galaţi continuă seria de manifestări desfăşurate sub titulatura „Cafeneaua Culturală”.

Joi, 13 august 2015, cu începere de la ora 10,30, va avea loc, în standul special amenjat în parcul „Mihai Eminescu” (vizavi de magazinul „Modern”) o întâlnire între tineri şi specialişti pe tema riscurilor consumului de droguri şi de etnobotanice. Co-organizator este Centrul Anti-Drog din Galaţi.

Invitaţi de onoare sunt  comisarul şef Adrian Dura (din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi) şi Cristina Pană, psiholog în cadrul aceleiaşi instituţii. Evenimentul va dura aproximativ două ore şi se doreşte a fi interactiv, în sensul că tinerii pot adresa invitaţilor oricât de multe întrebări.

„Cafeneaua Culturală” va continua, în fiecare joi, până pe 3 septembrie, inclusiv. Joi, 20 august, este organiaztă o întâlnire cu un medic specialist în planning familial, care va vorbi celor prezenţi despre relaţiile sexuale şi sarcina la adolescenţi.

Intrarea la toate evenimentele din cadrul „Cafenelei Culturale” este liberă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite