Tineri încătuşaţi în stradă, după ce au cerut bani ca să returneze un telefon găsit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din județul Galați au fost urmăriți și imobilizați în trafic, de polițiști, după ce au încercat să ceară 1.000 lei răscumpărare pentru un telefon găsit pe o bancă.

O adolescentă de 14 ani și-a pierdut telefonul și a cerut ajutor pe reţelele de socializare.  Duminică, 24 septembrie, fata a fost contactată de o persoană care i-a cerut 1.000 de lei ca să-i returneze telefonul. Familia adolescentei a refuzat să cedeze șantajului și a sesizat Poliția.

Cei trei bărbați au fost încătușați în stradă FOTO: Fii informat Umbrărești
Cei trei bărbați au fost încătușați în stradă FOTO: Fii informat Umbrărești

La scurt timp, trei tineri din comuna Munteni, judeţul Galaţi, au fost prinşi în flagrant de poliţişti şi încătuşaţi în plină stradă. 

În caz a fost deschis un dosar penal pentru șantaj și însușirea bunului găsit.

Fete de 16 ani agresate sexual și amenințate cu moartea într-un autobuz

Două adolescente de 16 ani au fost agresate sexual și amenințate cu moartea într-un autobuz din Galați. Agresorul a fost reținut de polițiști, însă procurorii l-au lăsat în libertate.

Incidentul a avut loc într-un autobuz din Galați. Două adolescente, ambele cu vârsta de 16 ani, domiciliate în municipiul Galați, au sesizat polițiștii că, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, una dintre acestea ar fi fost atinsă în mod intenționat cu palma într-o zonă intimă de un bărbat necunoscut. 

„Totodată, bărbatul le-ar fi amenințat cu moartea și cu acte de violență fizică și chiar ar fi lovit-o pe cealaltă adolescentă cu piciorul în zona abdominală.  A fost prezentată și o filmare video în care apare și bărbatul reclamat”, a anunțat IPJ Galați.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat persoana din filmarea video. Este vorba de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Galați.  Acesta a fost condus la Secția 2 Poliție Galați pentru audieri. După probatoriul administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a bărbatului cu privire la „săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, lovire sau alte violențe și amenințare”.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite