Teatrul „Gulliver” reia reprezentanţiile. „Motanul Încălţat” readuce bucuria poveştilor pentru cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul „Gulliver” anunţă reînceperea activităţii cu spectacolul ”Motanul Încălţat”, care a fost reprogramat duminică, 18 octombrie, de la ora 10,30. Astfel, toţi cei care au achiziţionat bilete anterior le pot folosi la reprezentaţia din această duminică.

Cunoscuta poveste, în adaptarea şi regia lui Daniel Stanciu, surprinde prin expresivitate şi vivacitate. Montarea de la „Gulliver” demonstrează tuturor că visurile se pot împlini, chiar şi atunci când rămâi singur, doar cu un motan.

„Motanul Încălţat" este un spectacol modern, alert, plin de culoare şi ritm, adăugând, pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei, şi tehnica proiecţiei digitale, realizată de Marin Fagu. Scenografia Ioanei Tudor completează armonios întreg ansamblul reprezentaţiei.

Conferind esenţă şi mesaj fiecărei întâmplări puse în scenă, spectacolul se remarcă, totodată, prin jocul artistic al actorilor: Ramona Păuc, Gina Geru, Adina Ariton, Eduard Şişu, Marian Sterian, Aurelian Iorga şi Andrei Dombrovschi.

Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponibile.

Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. Teatrul „Gulliver”  reaminteşte tuturor celor care au achiziţionat biletele anterior şi nu au solicitat între timp restituirea contravalorii acestora că le pot folosi la spectacolul din data de 18 octombrie.

Totodată, conducerea Teatrului „Gulliver” anunţă spectatorii că, având în vedere normele în vigoare, spectacolul se va desfăşura cu o capacitate de până la maximum 30% din totalul de locuri disponibile şi că au fost întreprinse toate demersurile necesare şi au fost toate măsurile sanitare pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a tuturor reprezentaţiilor. Mai multe detalii cu privire la acest aspect sunt disponibile aici: https://bit.ly/3ngD5Af.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

INTERVIU Andrei Cozlac, artist video: „Eu nu susţin excesul de video în teatru decât dacă devine un personaj”

GALA UNITER „Chiritza în concert”, în regia Adei Milea, cel mai bun spectacol al anului 2019. Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, distins cu trei trofee

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite