Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi nu mai are locuri la ATI-COVID. Toate cele 16 paturi sunt ocupate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Cornelia Mazilu
sursa: Cornelia Mazilu

Situaţie dificilă la Galaţi. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cel mai mare spital din regiune, nu mai are locuri la ATI-COVID. Autorităţile au anunţat că toate cele 16 paturi sunt ocupate.

Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Panaitescu, a anunţat într-o conferinţă de presă că Spitalul de Urgenţă din Galaţi nu mai are locuri la ATI-COVID. În acest moment, toate cele 16 paturi sunt ocupate cu bolnavi COVID, aflaţi în stare gravă.  

În total, în judeţul Galaţi sunt 33 de paturi la secţiile ATI-COVID din cele patru spitale suport COVID, din care 20 sunt ocupate şi 13 libere. La Matenitatea ,,Buna Vestire" sunt disponibile cinci paturi ATI-COVID, la Spitalul de Pediatrie din şapte paturi, unul este ocupat, iar la Spitalul Militar din cinci paturi ATI-COVID, trei sunt ocupate.

Autorităţile reamintesc gălăţenilor să respecte regulile şi să poarte mască de protecţie.  „Singura variantă de a ieşi din această criză este vaccinul. Dar până la vaccin, toată lumea trebuie să respecte regulile de protecţie sanitară”, a declarat prefectul judeţului Galaţi. 

Municipiul Galaţi a ajuns la incidenţa de 2,76 la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 101 cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite