Spargere la un liceu din judeţul Galaţi. Hoţul minor a fost prins şi a recunoscut că avut o singură ţintă: un router wi-fi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Incidentul a fost sesizat de paznicul liceului tehnologic din oraşul Bereşti, judeţul Galaţi, în noaptea de 7 spre 8 august. Hoţul de 17 ani a furat doar un router wi-fi, dar pentru asta a distrus o uşă care valorează mult mai mult decât dispozitivul vizat.

La data de 8 august 2019, în jurul orei 3.00, Poliţia oaşului Bereşti, din judeţul Galaţi,a fost sesizată de paznicul liceului din localitate cu privire la o posibilă spargere. 

Acesta a povestit că, în timp ce-şi exercita atribuţiile de serviciu, a observat că încuietoarea de la uşa principală de acces în instituţie este distrusă, iar uşa deschisă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând că sesizarea paznicului se confirmă şi, în urma cercetărilor efectuate, l-au identificat în scurt timp pe prezumtivul autor, în persoana unui tânăr de 17 ani din oraşul Bereşti.

Acesta a recunoscut furtul şi a declarat că a forţat încuietoarea uşii cu intenţia de a pătrunde în interior şi a sustrage un router pentru internet wi-fi. Este de prisos să mai spunem că uşa distrusă valorează mult mai mult decât dispozitivul sustras.

Tânărul este cercetat acum pentru tentativă la furt.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite