Șoferul unui microbuz școlar, care transporta mai mulți copii, prins beat la volan în județul Galați

0
0
Publicat:

Șoferul unui microbuz școlar, care transporta mai mulți copii, a fost prins băut la volan, într-o localitate din județul Galați. El a fost lăsat fără permis de conducere și s-a ales cu o amendă.

În microbuzul școlar se aflau mai mulți elevi FOTO: Poliția Galați
În microbuzul școlar se aflau mai mulți elevi FOTO: Poliția Galați

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au oprit în trafic pentru control pe DJ 255, în interiorul localității Slobozia Conachi, un microbuz școlar în care se aflau mai mulți copii, care era condus de un bărbat, cu vârsta de 51 de ani, din comuna Cuza Vodă.

„După verificarea documentelor a fost efectuată și testarea alcoolscop a conducătorului auto, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care polițiștii au luat măsura de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, au reținut permisul de conducere și au aplicat sancțiunea contravențională cu amendă de 1305 de lei”, a transmis Poliția Galați. 

Panică la o Școală Postliceală din Galați

Două eleve de la o Școală Postliceală din Galați au fost amenințate cu moartea de un coleg de clasă. Tânărul avea un spray lacrimogen asupra lui. Polițiștii l-au reținut pe agresor.

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Galați au fost sesizați pe 6 martie, prin plângere scrisă de două persoane de sex feminin, cu vârstele de 21, respectiv 38 de ani, eleve în cadrul unei școli postliceale din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în sala de clasă a unității de învățământ, au fost amenințate cu acte de violență și cu moartea de un coleg de clasă, un tânăr cu vârsta de 23 de ani, din municipiul Galați.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul de 23 de ani avea asupra sa un spray iritant lacrimogen, în timp ce le amenința pe cele două colege.

„Scandalul provocat de acesta a fost în prezența altor 13 colegi de clasă, iar prin comportamentul său s-a creat o puternică stare de temere și de indignare. Doar intervenția a două cadre didactice, precum și a colegilor de clasă, l-au determinat pe agresor să nu folosească sprayul iritant lacrimogen față de cea pe care o amenința cu moartea, femeia de 38 de ani, și să părăsească sala de clasă și unitatea de învățământ”, a transmis Poliția Galați.

Tânărul de 23 de ani a fost reținut de polițiști 24 de ore, pentru infracțiunile de amenințare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

După prezentarea acestuia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, iar apoi la Judecătoria Galați, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri