Şofer sub influenţa drogurilor, surprins de poliţişti în trafic. Ce le-a spus oamenilor legii despre cutia plină cu marijuana pe care au găsit-o în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi posesie de substanţe interzise după ce a fost depistat pozitiv la consumul de substanţe psihoactive în urma unui control de rutină în trafic.

Marţi, 1 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi au oprit în trafic, pe strada Cezar, din municipiul Galaţi, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 24 de ani, din judeţul Tulcea.

”Pe bancheta din spate a autoturismului, într-o cutie metalică de tutun, poliţiştii au găsit o substanţă vegetală uscată şi mărunţită, de culoare verde, despre care conducătorul auto a declarat că este marijuana şi o deţine pentru consum propriu. Acesta a fost condus la spital unde a fost testat în vederea determinării prezenţei substanţelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Substanţa vegetală uscată a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi posesie de substanţe interzise.

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite