Service auto incendiat intenţionat. 20 de pompieri au acţionat cu patru autospeciale pentru a stinge flăcările

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Service-ul auto s-a făcut scrum Foto: ISU Galaţi
Service-ul auto s-a făcut scrum Foto: ISU Galaţi

Pompierii s-au luptat timp de mai multe ore pentru a lichida incendiul izbucnit la un service auto din Galaţi, care s-a extins şi la o locuinţă din vecinătate, unde a mistuit 250 de metri pătraţi de acoperiş.

Un puternic incendiu a izbucnit astăzi, în jurul orei 16,40, la un service auto situat pe strada Traian din Galaţi. 20 de pompieri au acţionat cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă timp de două ore pentru lichidarea incendiului.

Flăcările au mistuit partea din faţă a unui autovehicul, o magazie de depozitare, mai multe piese auto, dar şi o cantitate încă neprecizată de ulei uzat şi vopsele auto. Incendiul s-a extins şi la o casă învecinată cu service-ul auto, unde au ars 250 de metri pătraţi de acoperiş.

Conform declaraţiei locotenent colonelului Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, incendiul a fost provocat intenţionat. În acest caz, va fi deschis un dosar penal pentru distrugere, urmând ca poliţiştii să facă verificări pentru identificarea autorului.

incendiu Galati 1
GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite