Scandal în trafic la Galați: un bărbat a atacat o ambulanță, a fugărit o femeie și a urcat pe o mașină VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat din Galați a provocat un scandal pe o stradă din orașul Galați. El s-a certat cu o femeie aflată la volan, a urcat pe o mașină și a atacat echipajul unei ambulanțe. Jandarmii l-au imobilizat.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului FOTO: Arhivă
Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului FOTO: Arhivă

Potrivit Jandarmeriei Galați, scandalul a pornit din cauza unor neînțelegeri în trafic. Un gălățean în vârstă de 31 ani s-a manifestat agresiv față de o o femeie aflată la volan. El s-a urcat pe o mașină și a fugărit-o pe femeie într-un sens giratoriu. La fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmi.

În urma unui apel făcut la dispeceratul unității, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a fost direcționat în strada Brăilei, la ieșire din municipiu, către Tecuci, întrucât o persoană a sesizat că un bărbat este violent față de o participantă la trafic.

„În  momentul apelului acesta s-a urcat pe un vehicul și a început să țipe, după care a alergat prin sensul giratoriu, iar traficul rutier se desfășoară cu greutate”, au relatat jandarmii gălățeni.

A atacat echipajul unei ambulanțe

Echipa care a ajuns la fața locului a aflat că bărbatul a atacat și echipajul unei ambulanțe.

„Jandarmii au observat echipajul unei ambulanțe, iar șoferul acesteia le-a spus oamenilor legii că au încercat să îl calmeze pe bărbat, însă acesta a început să lovească cu pumnii și picioarele în interiorul ambulanței, fiindu-le imposibil să îl imobilizeze”, au precizat jandarmii gălățeni.

A fost solicitată și prezența unui echipaj de poliție pentru dirijarea traficului rutier în zonă și efectuarea verificărilor legale. Persoana în cauză a fost imobilizată de către jandarmi și condusă la spitalul de urgență pentru prelevarea probelor biologice. Ulterior, bărbatul scandalagiu a a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Galați pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către Poliție.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite