Accident grav în Galați, cu șapte persoane rănite. Un autobuz cu 30 de călători s-a ciocnit de o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șapte persoane au fost rănite într-un accident de autobuz miercuri, 14 decembrie, în județul Galați. Un bărbat a rămas încarcerat, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați.

Accident între un autobuz și o autoutilitară FOTO: Poliția Galați
Accident între un autobuz și o autoutilitară FOTO: Poliția Galați

Potrivit IPJ Galați, miercuri, 14 decembrie, la ora 08:30, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că la intersecția Drumului European 581 cu Drumul Județean 252, în apropierea Pieței Cosmești, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată și au fost rănite mai multe persoane. Un autobuz s-a ciocnit de o autoutilitară. 

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spuma, ambulanța SMURD B din cadrul Detașamentului de Pompieri Tecuci, echipajul aeromedical SMURD si două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță.

„Din primele verificări preliminarii s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Buciumeni, în timp ce conducea un autobuz, pe DJ 252, a pătruns în intersecție, moment în care a fost lovit în partea lateral stânga cu partea din față a unei autoutilitare, care era condusă de un tânăr de 20 de ani, din comuna Grebanu, județul Buzău”, a anunțat Poliția Galați.

Șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat FOTO: Poliția Galați
Șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat FOTO: Poliția Galați

În urma acestui eveniment rutier, conducătorul autoutilitarei a rămas blocat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerare. Întrucât, acesta prezenta mai multe leziuni, a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat în stare conștientă la spital.

„Din autobuzul care efectua cursă regulată Tecuci-Buciumeni și în care se aflau aproximativ un număr de 30 de persoane, au fost rănite șase femei, cu vârstele cuprinse între 24 și 68 de ani. Acestea au fost preluate și transportate de ambulanțe la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru investigații medicale amănunțite”, a mai anunțat IPJ Galați.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment rutier.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite