Un nou scandal în trafic. Oana Zăvoranu a sunat la 112 după ce soţul ei a fost ameninţat cu cuţitul de alt şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
oana zavoranu

Un nou scandal a avut loc, miercuri după amiază, în trafic, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Implicată în tot acest scandal ar fi fost chiar Oana Zăvoranu care a sunat la 112 reclamând că soţul său, aflat la volan, a fost ameninţat cu un cuţit de şoferul altei maşini, în urma unei neînţelegeri în trafic.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Prahova, apelul a fost primit în jurul orei 13:00, femeia reclamând că a fost implicată într-un conflict în trafic, pe raza staţiunii Buşteni de pe Valea Prahovei.

„Poliţiştii au demarat, de îndată, activităţi pentru identificarea şi depistarea celor două autoturisme implicate, procedând la oprirea regulamentară a acestora, pe raza oraşului. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri în trafic, unul dintre conducătorii auto implicaţi s-a deplasat la celalalt autoturism şi ar fi adresat injurii şi ameninţări bărbatului aflat la volan, având asupra sa un obiect tăietor-înţepător”, informează oficialii IPJ Prahova.

Surse din poliţie au declarat că unul dintre şoferi l-a ameninţat pe celălalt cu un cuţit. Toţi cei implicaţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru a fi audiaţi în cadrul unui dosar în care se fac cercetări pentru infracţiunea de ameninţare.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi.", a declarat Oana Zăvoranu, potrivit SpyNews.ro.

Este al treilea dosar deschis de poliţişti în urma unor scandaluri în trafic în zona localităţilor de pe Valea Prahovei. În a doua zi a anului o bătaie între şoferi în staţiunea Buşteni a fost filmat de un alt participant la trafic, cu o cameră de bord. O zi mai târziu, mai multe persoane s-au bătut pe DN 1, în zona Comarnic, din cauza unui şofer care a depăşit coloana de maşini. Printre cei implicaţi se afla, conform imaginilor filmate de un martor, o femeie cu un copil în braţe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite