Românul Marian „The Terror” Lăpușneanu, campion mondial la K1, o nouă victorie. Rivalul lui era neînvins în luptă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian „The Terror" Lăpușneanu, un sportiv legitimat la clubul K1-Galați, a reușit să își treacă în cont o nou victorie de senzație cu un luptător care bifase șapte victorii consecutive și nicio înfrângere.

Marian în timpul luptei cu Darius Argyo FOTO Clubul K1-Galați
Marian în timpul luptei cu Darius Argyo FOTO Clubul K1-Galați

Pe 21 mai, sportivul clubului K1-Galați, Marian "The Terror" Lăpușneanu a luptat în Olanda, în localitatea Almere , unde l-a întâlnit pe Brandon Fos, o vedetă locală, în main eventul galei „Almere's Finest”.

Brandon Fos este luptător în promoția internațională „Enfusion” , una dintre cele mai mari și cunoscute promoții internaționale de kickboxing, având până la data meciului cu Marian Lăpușneanu un palmares de șapte victorii consecutive și nici o înfrângere. 

SURSA VIDEO Clubul K1-Galați

Marian Lăpușneanu este proaspătul campion mondial „Colloseum Tournament” la categoria 70 de kilograme și a reușit să câștige prin KO tehnic în rundă a treia cu Brandon Fos după o partidă extrem de spectaculoasă.

Reamintim că la începutul lunii mai 2023, în cadrul competiției „Colosseum Tournament”, desfășurată la Brașov, gălățeanul Marian "The Terror" Lăpușneanu și-a adjudecat victoria în fața lui Darius Argyo, după un meci de cinci runde, în care și-a dominat net adversarul.

Marian Lăpușneanu a fost încoronat campion mondial la K1 FOTO Clubul K1-Galați
Marian Lăpușneanu a fost încoronat campion mondial la K1 FOTO Clubul K1-Galați

Marian este tatăl a trei copii și practică sporturi de contact din anul 2010.

Clubul K1 Galați este unul cu tradiție și renume și împlinește anul acesta 20 de ani de existență.

Antrenorul lui Marian, Dănuț Decianu, a fost și el campion mondial, în anul 2004.

Fraţii Marin au cucerit lumea

În 2017, alți doi români au reuşit o figură extraordinară la Campionatul Mondial de K1 organizat atunci în Italia. Frații Marin au obținut atunci două titluri de campion mondial şi o s medalie de bronz, fiind antrenați de tatăl lor, Marius Mihai Marin.

Competiția a avut loc în perioada 26-29 octombrie 2017, fiind vorba de Campionatul Mondial Unificat de K1 din Italia, unde românii au participat alături de alți 10.000 de sportivi din peste 40 de tări.

Alexandru Gabriel Marin a obţinut titlul de campion mondial la K1 Full şi K1 Light, iar Ovidiu David Marin, medalia de bronz la K1 Full.

„Campion mondial şi la K1 light învingând Ucraina după o repriză de departajare, deşi nu era nevoie. Ne întoarcem acasă cu două titluri de campion mondial K1 full şi K1 light şi o medalie de bronz K1 Full. Gabriel Marin luptând în această finală accidentat de la o lovitură de genuchi luată în zona coastelor cu un luptător care era cu două categorii mai mare", a scris tatăl şi antrenorul celor doi, pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după performanța fiilor săi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite