Un proaspăt campion la box s-a ales cu arcada spartă, în afara ringului. Agresorul ar fi antrenor la lotul naţional

0
0
Sursa: Facebook Gabriel Şchiopu
Sursa: Facebook Gabriel Şchiopu

S-a lăsat cu scandal la Campionatul Naţional de box Under 22, de la Brăila. Campionul serii, Gabriel Şchiopu, a fost lovit cu pumnul în faţă de Bogdan Dobrescu, antrenor la lotul naţional. Incidentul a avut loc în seara de joi, 9 decembrie, în jurul orei 18.00, pugilistul lovit fiind nevoit să urce pe podium plin de sânge.

Bătaia a avut loc în sala de sport din Brăila care găzduieşte Naţionalele de box UNDER 22, înainte de festivitatea de premiere la categoria 51 de kilograme. 

Iritat de încurajările gălăgioase ale susţinătorilor sportivului din Ploieşti, Gabriel Şchiopu, Bogdan Dobrescu le-ar fi spus pe un ton mai ridicat celor din tribună să facă linişte.

Ulterior, după ce Gabriel a încheiat victorios partida, coechipierii ploieşteanului i-ar fi reproşat lui Bogdan Dobrescu, despre care cu toţii îl ştiau ca fiind antrenor la lotul naţional de box, că gestul său a fost exagerat, mai ales în calitatea sa. 

Fostul sportiv a reacţionat însă într-un mod surprinzător: l-a lovit cu pumnul în faţă pe proaspătul campion, spărgându-i arcada. Acesta a urcat pe podium cu sângele pe faţă, după care a primit îngrijiri de la medicul competiţiei. 

Agresorul a dispărut din sală, înainte ca jandarmii şi poliţia să-şi facă apariţia.

Bogdan Dobrescu, fost vicecamion mondial şi participant la Jocurile Olimpice de la Sidney, a apucat să-i spună antrenorului de la clubul ploieştean, Ion Moroiţă, că reacţia sa a venit după ce tânărul sportiv l-ar fi jignit.

Pe aceeaşi temă: 

Au transformat sala de handbal în ring de box: Bătaie cruntă la meciul SCM Craiova – Rapid 

VIDEO Şase persoane, printre care şi un antrenor de box, au fost arestate în urma incidentelor din Piaţa Constituţiei, unde o persoană a murit

Mai multe - Brăila

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite