România are campion mondial la K1. Palmaresul lui Marian „The Terror“ Lăpușneanu: 33 de meciuri, 29 de victorii, din care 14 prin KO

0
Publicat:

Sportivul român Marian Lăpușneanu a fost încoronat campion mondial la K1. Este tatăl a trei copii, practică sporturi de contact din anul 2000 și este legitimat la un club cu renume și tradiție din Galați.

Marian Lăpușneanu FOTO Clubul K1 Galați
Marian Lăpușneanu FOTO Clubul K1 Galați

Sportivul gălățean Marian Lăpușneanu a obținut titlul și centura de campion mondial K1.

În cadrul competiției „Colosseum Tournament”, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Brașov, gălățeanul Marian "The Terror" Lăpușneanu și-a adjudecat victoria în fața lui Darius Argyo, după un meci de cinci runde, în care și-a dominat net adversarul.

Marian Lăpușneanu, 28 ani, are un palmares impresionant: 33 de meciuri, 29 de victorii, din care 14 prin KO.

Marian în timpul luptei cu Darius Argyo FOTO Clubul K1 Galați
Marian în timpul luptei cu Darius Argyo FOTO Clubul K1 Galați

Este tatăl a trei copii și practică sporturi de contact din anul 2010.

Clubul K1 Galați este unul cu tradiție și renume și împlinește anul acesta 20 de ani de existență.

Marian și stafful lui tehnic FOTO Clubul K1 Galați
Marian și stafful lui tehnic FOTO Clubul K1 Galați

Antrenorul lui Marian, Dănuț Decianu, a fost și el campion mondial, în anul 2004.

Fraţii Marin au cucerit lumea

În 2017, alți doi români au reuşit o figură extraordinară la Campionatul Mondial de K1 organizat atunci în Italia. Frații Marin au obținut atunci două titluri de campion mondial şi o s medalie de bronz, fiind antrenați de tatăl lor, Marius Mihai Marin.

Competiția a avut loc în perioada 26-29 octombrie 2017, fiind vorba de Campionatul Mondial Unificat de K1 din Italia, unde românii au participat alături de alți 10.000 de sportivi din peste 40 de tări.

Alexandru Gabriel Marin a obţinut titlul de campion mondial la K1 Full şi K1 Light, iar Ovidiu David Marin, medalia de bronz la K1 Full.

„Campion mondial şi la K1 light învingând Ucraina după o repriză de departajare, deşi nu era nevoie. Ne întoarcem acasă cu două titluri de campion mondial K1 full şi K1 light şi o medalie de bronz K1 Full. Gabriel Marin luptând în această finală accidentat de la o lovitură de genuchi luată în zona coastelor cu un luptător care era cu două categorii mai mare", a scris tatăl şi antrenorul celor doi, pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după performanța fiilor săi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite