Restricţii de trafic şi devieri de trasee pe strada Brăilei. Ce modificări intervin în transportul local de călători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de miercuri, 16 decembrie, şi până vineri, 18 decembrie 2020, se vor executa, etapizat, lucrări de frezare-asfaltare pe strada Brăilei, la intersecţia cu str. Regiment 11 Siret şi la intersecţia cu str. G-ral Alexandru Cernat.

Pentru buna desfăşurare a lucrărilor de asfaltare, în data 17.12.2020, în intervalul orar 09.00 - 15.00, va fi interzis virajul la stânga la intersecţia cu str. Regiment 11 Siret pentru autovehiculele care circulă pe str Brăilei, pe sensul de mers către Inelul de Rocadă, precum şi pentru cele de pe sensul de mers către str. G-ral. Al. Cernat.

De asemenea, autovehiculele de pe str Regiment 11 Siret şi cele de pe Bld. G. Coşbuc, vor fi dirijate la dreapta, cu menţiunea că autovehiculele de pe Bld. G. Coşbuc şi cele de pe str. Brăilei, pe sensul de mers către str. G-ral. Al. Cernat, atunci când lucrările o vor permite, vor fi dirijate şi la stânga.

În data 18.12.2020, în intervalul orar 09.00 - 15.00, se vor realiza lucrări de asfaltare pe str. Brăilei, la intersecţia cu str. G-ral. Al.  Cernat, zona dintre scuaruri, traficul rutier fiind reglementat astfel: se  interzice efectuarea virajului la stânga a autovehiculelor care circulă pe str. Brăilei şi vor fi dirijate la dreapta autovehiculele care circulă pe str. G-ral. Al. Cernat.

În transportul local de călători, în data de 17.12.2020, între orele 09.00 şi 15.00, vor interveni următoarele modificări: Autobuzele de pe traseele 9, 16, 19, 22 şi 29, pe sensul de mers către Ţiglina I, nu vor mai parcurge str. Reg. 11 Siret şi vor continua traseul pe str. Brăilei către Inelul de Rocadă.

Traseul 23, pe sensul de mers către B-dul George Coşbuc, va fi deviat la Poliţia Judeţeană pe str. Constructorilor – str. Gheorghe Doja – str. Crizantemelor. Mijloacele de transport de pe traseele 12 şi 34, pe sensul de mers spre Centru, vor vira la dreapta pe str Brăilei de pe B-dul. Geoge Coşbuc şi vor întoarce la Poliţia Judeţeană.

Circulaţia troleibuzelor nu va fi afectată. Restricţiile de trafic se vor ridica imediat ce lucrările de asfaltare în intersecţiile menţionate vor fi finalizate, chiar dacă limita de timp anunţată iniţial nu a fost atinsă. ”Pentru desfăşurarea  fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto să circule cu atenţie şi să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită.”, precizează reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Debutul lucrărilor de asfaltare a trei artere din Buzău, amânat pentru 2021

VIDEO Lucrări de asfaltare a bretelei de legătură dintre centura Alba Iulia şi Autostrada Sebeş-Turda

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite