Reglare de conturi în stil mafiot: un individ a incendiat un fast-food, o casă și o mașină. Proprietarii s-au salvat miraculos VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reglare de conturi în stil mafiot în comuna Ghidigeni, din nordul județului Galați. Un bărbat cu fața acoperită a stropit cu benzină și a dat foc, noaptea trecută, la un fast-food, o casă și o mașină. Proprietarul casei a fost rănit.

Din imaginile surprinse de camera video, incendiul a fost pus de un individ cu fața acoperită. Bărbatul stropește cu combustibil inflamabil fast-food-ul, geamurile și pereții casei, microbuzul, apoi fuge.

Potrivit Poliției, luni, 6 iunie 2023, ora 03.02, polițiștii au fost sesizați la 112 cu privire la faptul că la locuința unui bărbat, de 59 de ani, din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, județul Galați, a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență o echipă de polițiști care a constatat că cele sesizate se confirmă. Focul izbucnit la o autoutilitară, parcată în fața casei, s-a extins și la locuință.

Echipajele de pompieri au lichidat incendiul, însă, în urma acestuia, a fost afectată autoutilitara, 250 de mp din acoperișul casei, aparate electrocasnice și electronice, două dormitoare, un hol, o baie și o bucătărie.

Incendiul a fost pus intenționat

Din verificările preliminare, precum și din cercetarea la fața locului, s-a stabilit că incendiul a fost declanșat în mod intenționat, prin folosirea unei surse de aprindere pentru generarea acestuia, de către persoane necunoscute.

„Proprietarul autoutilitarei și al imobilului a suferit arsuri la membrul superior drept, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri și investigații medicale de specialitate”, a anunțat IPJ Galați. 

Polițiștii au întocmit un „dosar penal pentru infracțiunile de distrugere prin incendiere, respectiv vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc acest eveniment, identificării persoanelor bănuite și luării măsurilor legale care se impun”.

Flăcările au distrus fast-food-ul FOTO: Ziarul Tecucean
Flăcările au distrus fast-food-ul FOTO: Ziarul Tecucean
GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite