Prima promoţie de Masterat Teatru Muzical din România va susţine un spectacol în faţa preşedintelui Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
master teatru muzical galati

Spectacolul se numeşte „I love you, you're perfect, now change!” şi va fi prezentat vineri, 12 iunie 2015, la Palatul Cotroceni.

Vineri, 12 iunie 2015, la ora 11:00, în Sala de Teatru din incinta  Administraţiei Prezidenţiale a Palatului Cotroceni, va avea loc spectacolul de lansare publică a primei promoţii de Masterat Teatru Muzical din România, a Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Va fi prezentat un spectacol de teatru muzical, gen Broadway, pregătit la Beijing, de către profesori chinezi, în cadrul semestrului de studiu al masteranzilor gălăţeni, prevăzut în Acordul de colaborare dintre  Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi Academia Centrală de Dramă din Beijing (R.P. Chineză). Este primul Acord de colaborare între China şi o ţară din estul Uniunii Europene, la nivel de instituţii de învăţământ academic.

Spectacolul I LOVE YOU, YOU’RE PERFECT, NOW CHANGE! va fi prezentat în limba engleză, la Palatul Cotroceni, în prezenţa Ambasadorului R.P.Chineze la Bucureşti, a reprezentanţilor ministerelor Educaţiei Naţionale, Afacerilor Externe şi Culturii, precum şi a unor importanţi oameni de teatru din România.

În paralel, Facultatea de Arte a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi aniversează împlinirea a 15 ani de învăţământ superior teatral în oraşul de la Dunăre.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite