Patru persoane rănite grav şi trafic blocat pe DN25, în Galaţi. Primele imagini de la locul accidentului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
smurd masina foto shutterstock

Accident grav pe DN25, în judeţul Galaţi. Patru persoane au fost rănite după ce două maşini s-au lovit violent, în urma în urma unei depăşiri neregulamentare. Traficul în zonă este blocat.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 25, între localităţile gălăţene Hanu Conachi şi Lieşti. Apelul la 112 a fost dat vineri dimineaţa, la ora 9.08.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 25 Galaţi – Tecuci, în zona localităţii Lieşti, judeţul Galaţi, s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme, soldat cu rănirea a patru persoane. 

Potrivit poliţiştilor, au fost implicate două maşini, conduse de doi bărbaţi, de 51 de ani şi de 58 de ani. Şoferii şi doi pasageri au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital.

„Au fost implicate două autoturisme, conduse de doi bărbaţi, de 51, respectiv 58 de ani. Accidentul soldându-se cu patru victime (printre care şi cei doi conducători auto), care au fost transportate la spital”, a anunţat IPJ Galaţi. 

În prezent, traficul în zonă este blocat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite