Maşină zdrobită de un tir, după ce a intrat pe contrasens pe DN25. Un bărbat de 39 de ani a murit la spital VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
captura video
captura video

Accident grav pe DN25, în judeţul Galaţi. Un autoturism şi un tir s-au lovit violent, după ce şoferul maşinii ar fi pătruns pe contrasens. Un bărbat de 39 de ani a murit. Se pare că ar fi adormit la volan.

 Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, la ora 03.15, pe D N 25, între localităţile Tecuci şi Drăgăneşti. Şoferul unui autoturism a intrat pe pe contrasens şi s-a lovit cu un TIR, care circula regulamentar.

La locul accidentului au ajuns echipaje SMURD şi de poliţie. Victima, un bărbat de 39 de ani, era încarcerată şi inconştientă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Tecuci, însă nu a supravieţuit. Este posibil ca şoferul maşinii să fi adormit la volan.

.„Accidentul s-a produs în jurul orei 03.15, pe DN 25, între localităţile Tecuci şi Drăgăneşti. Au fost implicate un autoturism şi un tir care au intrat în coliziune. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 39 de ani, a fost grav rănit şi transportat la spital. Din nefericire, a decedat. A fost întocmit dosar penal şi poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete ale producerii accidentului“, a anunţat IPJ Galaţi. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite