Momentul în care doi tineri sunt loviţi pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhiva
sursa: Arhiva

Accident cutremurător pe un bulevard din Galaţi. Doi tineri de 18 ani au fost loviţi de o maşină în timp ce traversau petrecerea regulamentar pe trecerea de pietoni. Momentul a fost filmat de camerele stradale din zonă.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 14.15. Un bărbat în vârstă de 52 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, având direcţia de mers dinspre b-dul George Coşbuc spre b-dul Siderurgiştilor, a surprins şi accidentat doi tineri, ambii cu vârsta de 18 ani. 

Din imaginile de pe camerele de supraveghere stradale se observă cum cei doi tineri traversează regulamentar strada pe marcajul pietonal, iar o maşină intră în ei. 

„În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea uşoară a celor două persoane care au fost preluate şi transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. Unul dintre tineri este din comuna Pechea, judeţul Galaţi, iar cel de-al doilea din comuna I.C.Brătianu, judeţul Tulcea”, a anunţat IPJ Galaţi.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Vă recomandăm şi: 

Un pieton a fost aruncat în aer de maşina unei şoferiţe de 24 de ani din Galaţi. Imagini cu impactul violent VIDEO

Carambol pe DN24, în judeţul Galaţi. Au fost implicate patru autovehicule, între care o cisternă cu acid fosforic şi un TIR 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite