Păţania unui bulgar care a încercat să pună la cale, via România, o afacere cu tutun de narghilea de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Oancea (judeţul Galaţi) cu 35 de kilograme de tutun de narghilea ascuns în  maşină. Marfa a fost confiscată, iar bulgarul trebuie să achite acum şi o amendă usturătoare.

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea împreună cu inspectorii vamali au descoperit, în bagajele unui cetăţean bulgar, 35 de kilograme de tutun aromat pentru narghilea.

Marfa de contrabandă a fost descoperită duminică, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, unde s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la intrarea în ţară (dinspre Republica Moldova), cetăţeanul bulgar Vasil Z., în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz marca Fiat, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în bagajele bărbatului, cantitatea de 35 pachete cu tutun aromat pentru narghilea, de provenienţă Emiratele Arabe Unite, în greutate totală de 35 de kilograme.

Valoarea de piaţă a mărfii (la vânzarea cu amănuntul) se ridică la minimum 28.000 de lei.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, iar bulgarul s-a ales şi cu o amendă de de 5.000 de lei.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite