FOTO Contrabandiştii au scăpat din nou de poliţiştii de frontieră. Oamenii legii au tras focuri de armă pentru a-i prinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contrabandiştii au abandonat coletele cu ţigări în pădure. FOTO: ITPF Sighetu Marmaţiei
Contrabandiştii au abandonat coletele cu ţigări în pădure. FOTO: ITPF Sighetu Marmaţiei

Când vine vorba de a realiza un câştig financiar imediat, contrabandiştilor nu le mai este frică de nimic. În această săptămână, pentru a doua oară, au reuşit să scape de poliţiştii de frontieră maramureşeni. În încercarea de a-i prinde, oamenii legii au tras şi focuri de arme.

Joi noaptea, 11 aprilie, în cadrul unei acţiuni de combatere a contrabandei, poliţiştii de frontieră au observat la Valea Vişeului mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul ţării, câteva colete voluminoase. În momentul în care au văzut echipajul de poliţie, aceştia au abandonat coletele şi au fugit spre statul ucrainean. 

„Pentru reţinerea persoanelor care nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, lucrătorii noştri au tras 2 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit, ci au sărit în apa râului Tisa şi s-au întors înot pe teritoriul statului vecin. Imediat, au fost informate autorităţile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, concomitent cu cercetarea zonei, unde au fost descoperite 6 colete cu ţigări”, a arătat Radu Lungu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Baxurile abandonate conţineau 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 35.100 lei. Acestea au fost confiscate de către poliţiştii de frontieră.

Citeşte şi

FOTO Accident rutier la Bârsana. Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat într-o curbă

Un român care şi-a violat fiicele şi le-a ameninţat cu moartea, pedepsit exemplar de justiţia spaniolă. Cât va sta după gratii

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite