Omul de afaceri care a agresat sexual o fetiţă de 10 ani. Cum a scăpat-o de viol fratele său, tot minor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 54 de ani a fost condamnat definitiv la închisoare pentru agresiune sexuală după ce a profitat de relaţia de prietenie cu familia unei copile de 10 ani pentru a se apropia de micuţă, pe care a încercat apoi să o abuzeze sexual.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Daniel Porumb, un gălăţean în vârstă de 54 de ani, la trei ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală. Judecătorii l-au obligat să plătească daune morale de 20.000 de lei părinţilor fetiţei de 10 ani pe care a agresat-o sexual.

Bărbatul este un apropiat al familiei victimei, acesta având în apropierea locuinţei acestora o proprietate unde deţine o mică afacere, mai exact un depozit. Familia copilei a apelat în mai multe rânduri la individ pentru a o lua pe fiica acestora de la şcoală. De asemenea, fetiţa mergea des la depozitul bărbatului, unde se juca cu câinii acestuia.

În primăvara anului 2017, într-o zi care nu a putut fi stabilită cu exactitate de procurori, individul a profitat de prezenţa fetiţei, aflată în curtea depozitului său din localitatea Crăieşti, comuna Vârlezi, judeţul Galaţi, şi a ademenit-o într-o cameră aferentă acestui imobil, sub pretextul de a lua mâncare pentru cei doi căţei cu care minora se juca.

”După ce a intrat în cameră, inculpatul i-a spus persoanei vătămate să se aşeze pe pat, lucru care s-a şi întâmplat, moment în care, s-a apropiat de persoana vătămată şi i-a dat jos pantalonii până la genunchi. În acelaşi timp, inculpatul a dezbrăcat-o pe persoana vătămată de chiloţi, fapt pentru care aceasta s-a speriat şi i-a solicitat să o lase în pace. Inculpatul i-a acoperit cu mâna gura persoanei vătămate pentru a nu ţipa, spunându-i să tacă pe un ton ameninţător, creându-i o stare de temere, iar în continuare, inculpatul şi-a dat jos pantalonii până la glezne, după care şi chiloţii, în timp ce o ţinea cu o mână pe persoana vătămată care se afla în mijlocul camerei, lângă pat. Inculpatul a venit în faţa persoanei vătămate şi a încercat să o atingă cu penisul în zona genitală, lucru care a speriat-o pe minoră; persoana vătămată care nu putea să fugă pentru că era imobilizată cu ambele mâini. Totodată, a încercat să o penetreze şi anal, dar persoana vătămată s-a împotrivit, lovindu-l cu coatele, fapt pentru care a fost imobilizată de acesta, având gura acoperită cu unul din braţe”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.

Cel mai probabil, copila ar fi fost violată dacă în depozit nu ar fi intrat fratele acesteia, care începuse să o strige. De teamă să nu fie prins, agresorul sexual s-a îmbrăcat şi i-a cerut şi fetiţei să facă acelaşi lucru, dar întreaga scenă a fost observată de fratele victimei, care le-a povestit ulterior poliţiştilor ce văzuse.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite