Teroarea trăită de doi copii bătuţi şi batjocoriţi de un pedofil în propria lor casă. Cum a fost pedepsit bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Belejan Karoly a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. FOTO: adevarul.ro
Belejan Karoly a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. FOTO: adevarul.ro

Un bărbat din Bihor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală în formă continuată, respectiv loviri şi alte violenţe, după ce ar fi intrat peste doi copii, în casă, pe care i-a bătut şi batjocorit.

Incidentul s-a produs lunea trecută, în satul bihorean Rotăreşti, comuna Sâmbăta, în perioada Sărbătorilor Pascale. 

Bărbatul, Belejan Karoly, în vârstă de 41 ani, băut fiind, a intrat în casa vecinului său, unde i-a agresat sexual pe cei doi copii ai acestuia, un băiat şi o fetiţă în vârstă de 9 respectiv 11 ani.

Belejan a fost prins două zile mai târziu, când a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Judecătoria Beiuş, unde instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul este recidivist. El a mai fost condamnat în 2008 la închisoare cu executare pentru înşelăciune, iar anul trecut a încasat 1 an de închisoare cu suspendare după ce, călare pe un moped neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a derapat într-o curbă pe drumul judeţean 767 şi s-a izbit de o maşină. În urma evenimentului rutier, nu a fost nimeni rănit.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite