O șoferiță a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un TIR, la Galați. Mama ei, pasageră în autoturism, a murit pe loc

0
Publicat:

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă, 25 mai, pe DN 25, la intrare în comuna Piscu dinspre comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați. Un autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, o femeie de 72 de ani a murit pe loc.

Mașina a fost distrusă complet în urma coliziunii cu TIR-ul. FOTO ISU Galați
Mașina a fost distrusă complet în urma coliziunii cu TIR-ul. FOTO ISU Galați

Pe 25 mai, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că pe DN 25, la intrare în comuna Piscu dinspre comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat.

„Conducătorul unui autoturism, o femeie de 42 de ani, care, probabil a adormit la volan, a pierdut direcția de mers și a intrat într-un autotren”, a precizat căpitanul Dan Cristian Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

„Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit că o femeie  domiciliată în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci, în zona kilometrului 46, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară prevăzută cu semiremorcă (TIR), care era condusă de un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Roman, județul Neamț”, a declarat agentul șef principal Ciprian Teodor Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

O femeie de 72 de ani și-a pierdut viața în accidentul rutier FOTO ISU Galați
O femeie de 72 de ani și-a pierdut viața în accidentul rutier FOTO ISU Galați

În urma impactului, pasagera aflată pe bancheta dreapta față, o femeie în vârstă de 72 de ani, a decedat, iar conducătoarea auto a rămas încarcerată.

La fața locului, au intervenit de urgență și echipaje de pompieri și echipaje medicale, iar după ce persoana a fost descarcerată, a fost preluată și transportată la spital în stare de inconștiență, unde după acordarea asistenței medicale de specialitate și stabilizare, îi vor fi recoltate mostre biologice, în vederea stabiliri alcoolemiei.

Bărbatul de 34 de ani deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Pompierii au descarcerat victimele dintre fiarele contorsionate ale mașinii FOTO ISU Galați
Pompierii au descarcerat victimele dintre fiarele contorsionate ale mașinii FOTO ISU Galați

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Traficul rutier a fost blocat în zona producerii accidentului până în jurul orei 8,20, fiind deviat pe o rută ocolitoare, iar în prezent se circulă dirijat pe un singur sens de mers, până la degajarea în totalitate a arterei rutiere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite