O fată de 14 ani s-a aruncat de pe un bloc din Galaţi. Vecinii spun că ar fi recurs la acest gest din dragoste

0
0
bloc

Caz şocant la Galaţi. O adolescentă de 14 ani din Galaţi s-a aruncat de pe un bloc de patru etaje. Oamenii din zonă spun că fata a recurs la acest gest din dragoste. Poliţia anchetează cazul.

Incident grav la Galaţi. O fată de 14 ani este în stare gravă la spital, după ce a căzut în gol de pe un bloc cu patru etaje din Galaţi.  Martorii spun că minora s-ar fi aruncat de pe bloc. 

Oamenii au sunat la 112, iar faţa locului a ajuns o ambulanţă. Din fericire, căderea i-a fost atenuată de un copac şi a supravieţuit impactului cu solul. 

„Victima a căzut de pe acoperişul unui bloc cu patru etaje. Ea nu locuieşte acolo. În cădere s-a lovit de o creangă, i-a atenuat căderea. A supravieţuit, are un traumatism la coloană şi este policontuzionată. A fost transportată la spital”, a declarat Mihai Polinschi, directorul medical SAJ Galaţi.

Locatarii din zonă spun că fata nu locuieşte în cartier. Mai mult, oamenii susţin că ea ar fi încercat să se sinucidă din dragoste şi că era însoţită de alţi doi tineri. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. Oamenii legii încearcă să afle dacă fata de 14 ani a încercat să se sinucidă sau a fost victima unui accident.

Vă recomandăm şi: 

Muncitor leşinat pe o schelă aflată pe clădirea Spitalului de Urgenţă din Galaţi. Bărbatul a fost băgat în spital pe geam VIDEO

Bebeluş în stare critică, după ce ar fi fost lovit în somn de tatăl său. A fost transferat la un spital din Capitală

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri