Valentina, sergent în Armata Română, s-a sinucis din dragoste. Avea o relaţie cu un coleg din unitate, căsătorit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă Personală
sursa: Arhivă Personală

Valentina Gheorghiţă, tânăra de 24 de ani din Brăila, sergent MApN, şi-ar fi luat viaţa din dragoste. Rudele şi prietenii apropiaţi spun că ea se iubea cu un coleg din unitate, căsătorit, cu care avea o relaţie de doi ani.

Valentina Gheorghiţă avea doar 24 ani şi tot viitorul în faţă, însă a ales să-şi curme viaţa, fiind găsită decedată în garsoniera în care locuia. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit în dimineaţa zilei de 5 aprilie, în jurul orei 09:00. 

Valentina era angajată la Unitatea Militară 01531 de pe strada Industria Sârmei.

Prietenii, rudele şi toţi cei care au cunoscut-o se întreabă de ce a recurs la acest gest cutremurător. Toţi caută acum explicaţii. De curând, fusese avansată în grad, intrase la facultatea pe care şi-a dorit-o şi îşi schimbase maşina, spun apropiaţii.

„O persoană la 24 de ani, cu un proiect de viitor frumos, avea proiecte. Cum a ajuns ea să ia decizia asta, să-şi ia viaţa? Cine a împins-o? Cred că a suferit. 

Adevărul va ieşi la iveală. Nu merita să-şi găsească sfârşitul aşa. Nu este posibil ca o fată plină de viaţă să moară aşa. Dumnezeu să te ierte, suflet de înger”, spune îndurerată Aurelia Tingan, mătuşa tinerei.  

Sursa: Arhivă personală/Facebook

tanara

Prietenii vorbesc despre o relaţie de iubire pe care o avea cu un coleg de la unitate. „Era iubitul ei, de acolo au plecat nişte probleme. Era coleg de serviciu, da. A fost una dintre principalele probleme. Ea avea un psihic foarte tare”, spune verişoara Valentinei. 

Prietenă: „Vecinii au auzit ţipete şi urlete din apartamentul Valentinei”

Una dintre prietenele cele mai bune spune că în seara în care şi-a luat viaţa, vecinii au auzit ţipete din apartamentul în care tânăra locuia. Se pare că între Valentina şi un bărbat a avut loc un conflict. Apropiaţii tinerei vor să afle acum adevărul. 

„Eu ultima dată am vorbit cu ea vineri noapte, în jurul orei 23.00. Era foarte fericită, mulţumită cu ceea ce realizase. Îşi cumpărase maşină nu de foarte mult timp, îşi cumpărase un telefon. Nu a dat nimic de înţeles că ar recurge la acest gest. Din câte am înţeles acest individ, că om nu pot să-i spun, a fost la apartamentul ei, avea cheie.(….) În seara aceea, vecinii au auzit ţipete şi urlete de la ea din apartament, certându-se cu individul. Este coleg de serviciu cu ea. Este sergent, colonel, nu ştiu. În grad este mai mare ca ea. Este căsătorit”, povesteşte Violeta, prietena acesteia.

tanara

Sursa: Arhivă personală/Facebook 

Valentina, sergentul MApN din Brăila, a fost înmormântată, miercuri, în comuna natală Unirea, în uniformă militară de serviciu şi într-un sicriu alb. Mai mulţi colegii de la unitate au participat la înmormântare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Vă recomandăm şi: 

Cine era tânărul care s-a aruncat în gol, vineri, de la etajul 4 al unui cămin din Bucureşti

Ipoteză tulburătoare. Un bărbat s-ar fi sinucis după ce şi-a găsit mama moartă

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite