Bebeluş în stare critică, după ce ar fi fost lovit în somn de tatăl său. A fost transferat la un spital din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Incident grav la Galaţi. Un bebeluş de doar o lună este în stare critică după ce ar fi fost lovit în somn de tatăl său. Micuţul a ajuns la Spitalul de Pediatrie Galaţi, iar în urma investigaţiilor medicii au cerut transferul la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Din primele informaţii, incidentul s-ar fi produs în timp ce bebeluşul dormea în acelaşi pat cu părinţii săi. Micuţul a ajuns în stare gravă la spitalul din Galaţi. 

După investigaţii, medicii au solicitat să fie transferat de urgenţă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Bebeluşul are traumatisme grave la nivelul cutiei craniene. 

„Bebeluşul a venit cu convulsii. Are fracturi la nivelul cutiei craniere şi hemoragie intracerebrală şi a fost transferat de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti”, ne-a declarat dr. Iuliana Moraru, director medical al Spitalului de Pediatrie Galaţi.

Polţiştii gălăţeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi acum încearcă să afle cum a fost rănit copilul. 

„La data de 11 mai, Spitalul de Pediatrie Galaţi a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, la această unitate, se află internat, în stare gravă, un copil minor, în vârstă de o lună. În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, din primele verificări rezultând că tatăl bebeluşului, un bărbat, de 24 de ani, din comuna Ghidigeni, l-ar fi lovit, fără intenţie, în zona capului, în timp ce dormea cu acesta în acelaşi pat. În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, în funcţie de concluziile acesteia şi de rezultatele investigaţiilor, urmând să se stabilească încadrarea juridică a faptei”, a transmis IPJ Galaţi. 

Vă recomandăm şi: 

Un băieţel de doi ani a fost vândut de tatăl său pentru 20.000 de euro. Bărbatul voia să-şi ducă iubita în vacanţă

Elevă eminentă, în vârstă de 12 ani, operată cu succes pe creier. Fata avea o tumoră extrem de rară

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri