Motivul bizar pentru care un adolescent din Galaţi a născocit o tâlhărie. S-a dat cu capul de pereţi şi şi-a rupt hainele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Tânărul în vârstă de 17 ani pierduse din cauza stării bahice un obiect de preţ şi, pentru că se temea de reacţia familiei, a înscenat un jaf căruia i-ar fi căzut victimă. Poliţiştii au descoperit adevărul, iar tânărul s-a ales şi cu amendă.

Poliţiştii gălăţeni au stabilit, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal având ca obiect infracţiunea de tâlhărie că, întreaga situaţie de fapt a fost pusă la cale de către presupusa victimă, ca urmare a mustrărilor de conştiinţă pe care le avea.

La data de 23 ianuarie 2017, ora 17.30, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi de un minor de 17 ani, despre faptul că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 15.45, în timp ce se deplasa pe strada Arad a fost abordat de trei tineri necunoscuţi, care, ameninţându-l cu un cuţit l-au condus în scara unui bloc unde, prin acte de violenţă, l-au deposedat de un ceas în valoare de aproximativ 800 lei.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul şi-a pierdut ceasul de mână şi, datorită mustrărilor de conştiinţă, şi-a înscenat comiterea unei tâlhării în dauna sa.

Astfel, după ce minorul a intrat în scara unui bloc unde şi-a tăiat pantalonii cu un ciob de sticlă şi s-a lovit în mod repetat în zona feţei (inclusiv dându-se cu capul de pereţi) pentru a-şi crea leziuni, apoi a mers la domiciliu său înştiinţându-şi tatăl despre faptul că ar fi fost victima unei tâlhării.

Fiind pus în faţa rezultatului investigaţiilor efectuate de poliţişti, tânărul a recunoscut falsa alarmare, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite