Bărbat neidentificat, salvat de la moarte după ce a fost găsit în comă pe un câmp din nordul judeţului Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul nu-şi aminteşte decât că se numeşte Ion şi nu ştie ce căuta pe câmpul unde a fost găsit de poliţiştii din Drăguşeni. În prezent, el este internat la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, deoarece suferă de tulburări psihice. Oamenii legii fac un apel pentru identificarea bărbatului.

Un bărbat cu identitate necunoscută se află de mai bine de trei luni internat în spitalul de pshiatrie, iar oamenii legii, care l-au găsit în stare gravă pe un câmp din nordul judeţului Galaţi, fac apel către cetăţeni pentru a-l identifica şi a-i găsi rudele.

La data de 9 noimbrie 2016, poliţiştii din comuna Drăguşeni  au fost sesizaţi de un bărbat  cu privire la faptul că în extravilanul satului Căuieşti, pe câmp, se află căzută o persoană inconştientă. Poliţiştii au identificat locaţia şi au găsit persoana indicată, un bărbat de aproximativ 40-45 ani, în stare de comă, pe fond de hipotermie.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost stabilizat şi a fost diagnosticat ca fiind bonlav psihic, cu tulburări de comportament şi deficienţe locomotorii.

In momentul depistării bărbatul era îmbrăcat cu fes de culoare albastră, geacă de culoare închisă prevăzută cu guler din blană, pantaloni din material textil de culoare închisă, desculţ.

Semnalmente: vârsta aproximativă 40-45 ani, înălţime aproximativ 1.60 m , greutate 60 kg, părul grizonat, ochii verzi, nebărbierit.

Bărbatul se exprimă neinteligibil şi afirmă că se numeşte Ion, fără a putea da şi alte relaţii despre identitatea sa. Acesta momentan se află internat la Spitalul de Psihiatrie "Elisabeta Doamna" din Galaţi.

Pesoanele care pot oferi date care să conducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite