Conflict sângeros, cu săbii şi cuţite, la Brăila. 10 indivizi s-au bătut în plină stradă, unii au ajuns la spital

0
0
Poliţia Română foto Poliţia Română

Scandal violent luni noapte în cartierul Chercea, din oraşul Brăila. Două tabere s-au încăierat, folosind săbii şi cuţite. În urma conflictului sângeros, mai multe persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.  Poliţiştii au intervenit în forţă.

Conflictul a avut loc luni noapte, în jurul orei 21:35, în cartierul brăilean Chercea. Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza municipiului are loc un scandal. 

Potrivit poliţiştilor, din primele date, a rezultat că mai multe persoane s-au agresat reciproc, unele dintre acestea prezentându-se, ulterior, la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În jur de zece persoane, cu vârste cuprinse între 21 si 83 de ani, ar fi fost identificate de politişti. 

„În urma cercetărilor efectuate, mai multe persoane, implicate în eveniment, cu vârstele cuprinse între 21 şi 83 de ani au fost identificate, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, port fără drept sau folosire de obiecte periculoase, distrugere, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a  transmis IPJ Brăila. 

Vă recomandăm şi: 

Un pieton a fost aruncat în aer de maşina unei şoferiţe de 24 de ani din Galaţi. Imagini cu impactul violent VIDEO

O bandă de hoţi a făcut prăpăd la combinatul siderurgic Galaţi. Bunuri cu o valoare imensă, distruse VIDEO

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite