Momentul terifiant în care o femeie este spulberată de un tren de călători la Brăila. Victima a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Obiectiv Vocea Brăilei
sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

O femeie în vârstă de 60 de ani a fost lovită mortal de un tren, la trecerea la nivel peste calea ferată din cartierul Lacu Dulce. din oraşul Brăila. Momentul şocant a fost surprins de camerele de supraveghere ale Poliţiei Locale.

 Accidentul s-a produs marţi, în jurul orei 18.30. În imaginile de pe camerele de supraveghere se observă cum o femeie trece pe lângă maşinile oprite în dreptul liniilor de cale ferată, moment în care este pur şi simplu spulberată de tren.

Potrivit Poliţiei, femeia de 60 de ani, din  Brăila a fost accidentată mortal de către un tren de călători, la trecerea la nivel cu calea ferată din cartierul Lacu Dulce.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. 

Cadavrul a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Deocamdată, nu se ştie dacă este vorba despre un accident sau o sinucidere. 

Poliţiştii brăileni au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

   

    

sursa video: Poliţia Locală Brăila 

Vă recomandăm şi:

Un pieton a fost aruncat în aer de maşina unei şoferiţe de 24 de ani din Galaţi. Imagini cu impactul violent VIDEO

Un cetăţean a fost ameninţat cu un cuţit într-o staţie de autobuz din Galaţi. Agresorul a fost încătuşat VIDEO

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite