Momentul în care doi soţi sunt spulberaţi pe „zebră”. Bărbatul a fost aruncat în aer câţiva metri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au fost transportate la spital. FOTO Captură video
Victimele au fost transportate la spital. FOTO Captură video

Accident grav în oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. Două persoane, soţ şi soţie, au fost spulberate de o maşină, chiar în timp ce traversau pe trecerea de pietoni. Din imagini se vede cum bărbatul este aruncat în aer.

Potrivit IPJ Galaţi, accidentul a avut loc miercuri, 16 iunie, pe strada 1 decembrie 1918 din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. O maşină care venea dinspre localitatea Drăgăneşti, la volanul căreia se afla un şofer de 26 de ani, a lovit două persoane pe trecerea de pietoni. 

Maşina se afla pe banda doi, iar în faţa ei a oprit un alt autoturism, la trecerea de pietoni. Şoferul a încercat să evite maşina din faţă, a intrat prima bandă, apoi pe trecerea de pietoni unde a spulberat cele două persoane. 

În imagini se vede cum maşina loveşte femeia, iar bărbatul este aruncat în aer şi se izbeşte de o maşină parcată. Trecătorii sar imediat în ajutorul lor. Atenţie, imagini cu puternic efect emoţional!!!

Victimele sunt un bărbat de 50 de ani şi o femeie de 47 de ani, soţ şi soţie. Ambele persoane au fost transportate la spital. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiiind negativ. 

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, oamenii legii continuă cercetările în acest caz. 

Sursa: Munikipiul Tecuci

Vă recomandăm şi: 

Cum arată o maşină de lux „reparată“ într-un service din Galaţi: improvizaţii cu burete, piese stricate şi kilometri în plus

Noul pod peste Dunăre, Golden Gate-ul de la Brăila. Se lucrează la 192 de metri deasupra solului VIDEO

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite