Viral pe internet. Moment umilitor pentru doi poliţişti locali, în plină stradă, la Galaţi: „Pac, pac şi am plecat” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalagiul a fost imobilizat de poliţişti, sursa: Antidotul
Scandalagiul a fost imobilizat de poliţişti, sursa: Antidotul

Un bărbat din Galaţi a umilit doi poliţişti de la Poliţia Locală, care au intervenit pentru a aplana un conflict. Scandalagiul, un bărbat venit din Belgia, a fost prins şi imobilizat, poliţiştii folosind spray-uri lacrimogene.

Scandalul s-a produs în cartierul Ţiglina 1, din Galaţi. Doi tineri au sunat la 112 pentru a reclama faptul că au fost agresaţi de câţiva indivizi aflaţi în stare de ebrietate. 

Poliţiştii locali au ajuns la faţa locului, iar unul dintre bărbaţi a devenit agresiv, umilindu-i pe aceştia. Un cetăţean a filmat scandalul, iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

 În imagini se vede cum un individ ameninţă poliţiştii locali şi chiar îşi bate joc de ei. „Pe ce bază pui tu mâna pe mine. Ia mâna de pe mine! Pac, pac şi am plecat”, se aude pe filmare. La un moment dat, scandalagiul îl pălmuieşte pe unul dintre poliţiştii locali.

„În cursul zilei de ieri, o patrulă din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, a fost sesizată despre faptul că doi tineri au fost agresaţi fizic de o persoană de sex masculin, în zona unei societăţi comerciale, de pe strada Regiment 11 Siret. Poliţiştii locali s-au deplasat la faţa locului, unde au depistat persoana indicată, care în momentul legitimării a devenit extrem de agresivă, ameninţând oamenii legii. În acest caz, a fost solicitat sprijinul echipajului de Intervenţie Rapidă, iar până la sosirea acestuia, agenţii de poliţie locală au reuşit să imobilizeze agresorul, folosind mijloacele din dotare. Cel în cauză, împreună cu alte două persoane, au fost conduse la Secţia nr. 2 Poliţie Naţională, în vederea identificării şi continuări cercetărilor", a anunţat Poliţia Locală Galaţi.

VIDEO AICI

În acest caz, poliţiştii locali au aplicat patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.000 lei. 

„Trei dintre sancţiuni au fost date la Legea 61 /1991 (“pentru împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menţinerea ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori al altui organ de stat sau de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice” şi „pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”), iar o altă sancţiune a fost aplicată pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Unul dintre cei în cauză, a încălcat regimul carantinei la domiciliu”, a informat Poliţia Locală.

Din cauza comportamentului agresiv, două persoane au fost internate la Spitalul de Psihiatrie “Elisabeta Doamna”.

Vă recomandăm şi: 

Cum arată o maşină de lux „reparată“ într-un service din Galaţi: improvizaţii cu burete, piese stricate şi kilometri în plus

Femeie în comă, după ce a fost lovită de un buldoexcavator. Utilajul era pe o stradă cu lucrări edilitare

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite