Microbuz de transport persoane furat din curtea unei autogări din Tecuci de un bărbat beat și fără permis

0
Publicat:

Un microbuz de transport persoane, aflat în curtea unei autogări din Tecuci, a fost furat de un bărbat de 36 de ani, din județul Galați, beat și fără permis de conducere. Au fost mobilizate toate echipajele de poliție.

Echipaje de poliție mobilizate pentu găsirea bărbatului FOTO: Arhivă, Adevărul
Echipaje de poliție mobilizate pentu găsirea bărbatului FOTO: Arhivă, Adevărul

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, duminică noaptea, la ora 22,40, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că în urmă cu puțin timp, o persoană a furat un microbuz din curtea autogării situate pe strada Transilvaniei, din municipiul Tecuci, și a plecat într-o direcție necunoscută.

Au fost mobilizate toate echipajele de poliție în vederea identificării acestui microbuz, iar la scurt timp, pe varianta ocolitoare a municipiului Tecuci, în apropierea de DE58, acest autovehicul a fost găsit abandonat.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în zona respectivă, la o distanță de circa 300 de metri a fost depistată persoana bănuită de comiterea acestei fapte de furt, un bărbat cu vârsta de 36 de ani, din satul Malu Alb, comuna Drăgănești, județul Galați, care se deplasa pe jos către localitatea Cosmești, în afara părții carosabile.

„A fost testat alcoolscop, iar valoarea indicată de aparatul Drager a fost de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus și la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Galați.

Bărbatul a fost reținut de polițiști

Polițiștii au aflat că bărbatul de 36 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

„Microbuzul sustras aparține unei firme de profil pentru transport persoane, iar la momentul comiterii faptei, acesta era neasigurat, cu cheile în contact iar în interior nu se afla nicio persoană”, a anunțat Poliția Galați.

După audieri și după administrarea probatoriului în cauză, în care se efectuează cercetări pentru infracțiunile de furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 36 de ani.

În cursul zilei de luni, 13 martie, acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite